Perinteinen ja maistuva kotimaisesta viljaporsaan- ja naudanlihasta valmistettu punainen lenkkimakkara, jossa on helposti irtoava kuori. Uunissa se paistuu herkulliseksi 200 asteessa 10-15 minuutissa. Lisukkeeksi voit paistaa kauden kasviksia.
Perinteinen ja maistuva kotimaisesta viljaporsaan- ja naudanlihasta valmistettu punainen lenkkimakkara, jossa on helposti irtoava kuori. Uunissa se paistuu herkulliseksi 200 asteessa 10-15 minuutissa. Lisukkeeksi voit paistaa kauden kasviksia.
viljaporsaanliha, vesi, perunatärkkelys, silava, naudanliha, koneellisesti eroteltu viljaporsaanliha (Suomi), kamara, jodioitu suola, naudan sidekudosproteiini, perunakuitu, stabilointiaine E 450, naudan rasva, dekstroosi, maltodekstriini, hapettumisenestoaine E 301, mausteet (mm. korianteri, inkivääri, valkopippuri), säilöntäaine natriumnitriitti, aromit (mm. paprika). Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi
Ravintoarvot
(ilmoitetut arvot per 100g/100ml)
Energiasisältö noin 1071 kJ
Proteiinia noin 7.8 g
Hiilihydraattia noin 9.2 g
Hiilihydraattia, josta laktoosia noin 0 g
Suola noin 2 g
Rasvaa noin 21 g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja noin 8.1 g
Ravintokuitua noin 0.4 g
Hiilihydraattia, josta sokereita, yksikkö tuntematon noin 0.1 g
K noin 115 mg
P noin 172 mg
CA noin 6 mg
Saatavuustilanne myymälöissä voi vaihdella nopeastikin. Tarkka saatavuus pystytään todentamaan vain paikan päällä. Ale-hintaisia tuotteita ei ole mahdollista varata.