Liivate on yleisimmin käytetty hyytelöimisaine. Dr. Oetker liivatelehdet valmistetaan sian nahan sidekudoksesta. Liivatelehdet pehmitetään ensin kylmässä vedessä. Niistä puristetaan ylimääräinen neste ja ne sekoitetaan hyydytettävään kuumaan nesteeseen. Pehmennetyt liivatelehdet voidaan myös kuumentaa pienessä määrässä vettä mikroaaltouunissa ja lisätä kuumennuksen jälkeen hyydytettävään nesteeseen. Liivatteen hyytyminen kestää noin 4 tuntia jääkaapissa ja hyytelö muuttuu kovemmaksi ajan myötä.
Liivate on yleisimmin käytetty hyytelöimisaine. Dr. Oetker liivatelehdet valmistetaan sian nahan sidekudoksesta. Liivatelehdet pehmitetään ensin kylmässä vedessä. Niistä puristetaan ylimääräinen neste ja ne sekoitetaan hyydytettävään kuumaan nesteeseen. Pehmennetyt liivatelehdet voidaan myös kuumentaa pienessä määrässä vettä mikroaaltouunissa ja lisätä kuumennuksen jälkeen hyydytettävään nesteeseen. Liivatteen hyytyminen kestää noin 4 tuntia jääkaapissa ja hyytelö muuttuu kovemmaksi ajan myötä.
Liivate on yleisimmin käytetty hyytelöimisaine. Dr. Oetker liivatelehdet valmistetaan sian nahan sidekudoksesta. Liivatelehdet pehmitetään ensin kylmässä vedessä. Niistä puristetaan ylimääräinen neste ja ne sekoitetaan hyydytettävään kuumaan nesteeseen. Pehmennetyt liivatelehdet voidaan myös kuumentaa pienessä määrässä vettä mikroaaltouunissa ja lisätä kuumennuksen jälkeen hyydytettävään nesteeseen. Liivatteen hyytyminen kestää noin 4 tuntia jääkaapissa ja hyytelö muuttuu kovemmaksi ajan myötä.
(ilmoitetut arvot per 100g/100ml)
Energiasisältö noin 1444 kJ
Rasvaa noin 0.5 g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja noin 0.3 g
Hiilihydraattia noin 0 g
Hiilihydraattia, josta sokereita, yksikkö tuntematon noin 0 g
Proteiinia noin 84 g
Suola noin 0 g
Saatavuustilanne myymälöissä voi vaihdella nopeastikin. Tarkka saatavuus pystytään todentamaan vain paikan päällä. Ale-hintaisia tuotteita ei ole mahdollista varata.