Terävällä keittiöveitsellä viipaloiminen ja pilkkominen on jouhevaa ja mukavaa. Laadukas keittiöveitsi kestää isältä pojalle ja äidiltä tyttärelle, kunhan muistaa huoltaa ja säilyttää veistä oikein.
Mistä {{getFormattedData(product, 'prices.min_price_formatted')}} {{getFormattedData(product, 'prices.minimal_price_formatted')}}
Päättyen {{getFormattedData(product, 'prices.max_price_formatted')}} Normaali hinta {{getFormattedData(product, 'prices.maximal_price_formatted')}}
Keittiössä on hyvä olla olemassa muutama erilainen keittiöveitsi. Muutamalla eri kokoisella ja laadukkaalla kokkiveitsellä pärjäät pitkälle. Hyvä keittiöveitsi istuu mukavasti käteen ja on tukeva. Silloin myös keittiöveitsellä on turvallisinta leikata raaka-aineita.
Kokkiveitsien lisäksi olisi hyvä löytyä pari kuorimaveistä ja sahalaitaista leipäveistä. Jos rakastat kokkailla itämaista ruokaa tai herkutella juustoilla, voit panostaa tukevaan japanilaiseen kokkiveitseen tai tyylikkääseen juustoveitseen.
Valikoimassamme on kattavasti Fiskarsin veitsiä, joissa yhdistyvät käytännöllisyys ja tyylikäs muotoilu. Fiskarsin terävät veitset takaavat tarkan ja hallitun leikkuukokemuksen.
Säilytä keittiöveitsiä aina veitsitukissa tai -telineessä, jolloin veitset eivät pääse hankautumaan toisiaan vasten. Monet veitset kestävät konepesua, mutta puuvartiset veitset kannattaa aina pestä ja kuivata käsin.
Keittiöveitsi vaatii teroitusta aina silloin tällöin. Kotikokille helppokäyttöisin on Fiskars Roll-Sharp -veitsenteroitin, joka sopii kaikkien veisten teroittamiseen. Pidä teroitinta pöytää vasten ja liikuta veistä edestakaisin noin 10 kertaa.
Teroituspuikolla huollat ja oikaiset veitsen terää. Suorista keittiöveitsin kärki teräspuikolla aina käytön jälkeen. Liikuta veistä kevyesti noin 20 asteen kulmassa puikkoa vasten ja käy terän kumpikin puoli läpi 3–5 kertaa.