Padassa valmistat näppärästi pataruokia, joiden teko on yksinkertaista: lisää vain raaka-aineet ja neste. Anna ruoan hautua, kunnes ruoka on kypsää. Ruoan valmistus padassa ei ole välttämättä nopeinta, mutta lopputulos on sitäkin maukkaampi!
Mistä {{getFormattedData(product, 'prices.min_price_formatted')}} {{getFormattedData(product, 'prices.minimal_price_formatted')}}
Päättyen {{getFormattedData(product, 'prices.max_price_formatted')}} Normaali hinta {{getFormattedData(product, 'prices.maximal_price_formatted')}}
Laadukas ja hyvin hoidettu pata kestää sukupolvelta toiselle. Nykyaikaiset padat ovat ulkokuoreltaan valurautaa, terästä tai valualumiinia. Padan sisäpuoli on yleensä emaloitu tai keraaminen, jolloin se on helposti puhdistettavissa ja ruoka ei tarraa helposti kiinni.
Iittalan Sarpaneva-pata on patojen kuningas, jonka ajaton muotoilu ihastuttaa. Sisäpuolelta emaloidun valurautapadan voi nostaa hellalta puisella kahvalla. Emaloitu valurautapata on laadukas investointi.
Valikoimassamme on Iittalalta myös Teema-pata, joka on lämmönvaihtelua kestävää vitroposliinia. Konepesun-, pakkasen-, mikron- ja uuninkestävä pata on käytännöllisen kokin unelmatuote.
Fiskarsin padoissa yhdistyvät käytännöllisyys ja pohjoismainen muotoilu. Korkealuokkainen pata ei ruostu ja on helppo huoltaa sekä puhdistaa.
Nämä ja monen muun laatumerkin padat löydät HalpaHallin verkkokaupasta!