Myllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauho valmistetaan vehnänjyvän ydinosasta. Puolikarkea vehnäjauho on jauhatusasteeltaan hienojakoisempaa kuin erikoisvehnäjauho ja se sopii hyvin pullan sekä vaalean leivän ja sämpylöiden, mutta myös yleisjauhoksi kaikkeen leivontaan.
Myllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauho valmistetaan vehnänjyvän ydinosasta. Puolikarkea vehnäjauho on jauhatusasteeltaan hienojakoisempaa kuin erikoisvehnäjauho ja se sopii hyvin pullan sekä vaalean leivän ja sämpylöiden, mutta myös yleisjauhoksi kaikkeen leivontaan.
Myllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauho valmistetaan vehnänjyvän ydinosasta. Puolikarkea vehnäjauho on jauhatusasteeltaan hienojakoisempaa kuin erikoisvehnäjauho ja se sopii hyvin pullan sekä vaalean leivän ja sämpylöiden, mutta myös yleisjauhoksi kaikkeen leivontaan.
(ilmoitetut arvot per 100g/100ml)
Energiasisältö noin 345 kcal
Rasvaa noin 2 g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja noin 0.4 g
Hiilihydraattia noin 66 g
Hiilihydraattia, josta sokereita, yksikkö tuntematon noin 0.4 g
Ravintokuitua noin 4.5 g
Proteiinia noin 13 g
Suola noin 0.01 g
Saatavuustilanne myymälöissä voi vaihdella nopeastikin. Tarkka saatavuus pystytään todentamaan vain paikan päällä. Ale-hintaisia tuotteita ei ole mahdollista varata.