Arkinen cordon bleu

 

Perinteisesti Cordon Bleu eli Sveitsinleike on vasikanpaistista valmistettu paneroitu pihvi, joka täytetään kinkulla ja Emmentaljuustolla. Arkisempi versio syntyy nopeasti naudanjauhelihasta ja tuhdin mustapippurisesta Koskenlaskija sulatejuustosta. Herkullisen tuhti pihvi on vain puolen tunnin päässä nauttimisesta!

4:lle 30 min

400 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %

½ tl suolaa

4 viipaletta palvikinkkua

½ pkt (à 250 g) Valio Koskenlaskija® mustapippuri sulatejuustoa

Paistamiseen Valio Oivariini® juoksevaa

 

Jaa jauheliha neljään osaan ja taputtele leivinpaperin päällä ohuiksi levyiksi. Mausta suolalla.

Laita levyjen keskelle puolikas viipale kinkkua (kinkku tulisi olla pienempi kuin jauhelihalevy), n. 1 cm:n paksuinen viipale Koskenlaskijaa ja toinen puolikas kinkkuviipale.

Nostele jauhelihalevyn reunat täytteiden päälle ja muotoile pihviksi.

Paista keskilämmöllä kannen alla rasvassa molemmin puolin n. 5 min. Anna vetäytyä 5. min.

 

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä