1. Aloita valmistgamaan grillattu lohi poistamalla lohifileestä kaikki ruodot.
2. Poista chilistä siemenet ja pilko se hienoksi silpuksi.
3. Sekoita inkivääri, chili, korianteri ja suola jogurtin kanssa.
4. Levitä jogurttimarinadi lohen päälle ja anna marinoitua jääkaapissa noin 2 tuntia.
5. Grillaa lohi epäsuoralla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia.
6. Puolita limet ja laita hetkeksi grilliin paistumaan.
7. Viimeistele grillattu lohi hienonnetulla korianterilla ja chilillä.
8. Tarjoile grillattu lohi grillattujen limen puolikkaiden kanssa.
700g | Lohifilettä nahkoineen |
1/2 | punainen chili |
1/2 dl | silputtua korianteria |
2 rkl | raastettua tuoretta inkivääriä |
1 dl | Arla Lempi turkkilaista jogurttia |
1 tl | suolaa |
2 kpl | limeä |