Homejuusto, saksanpähkinät ja aprikoosit - ah mikä yhdistelmä! Nämä crostinit ovat erinomainen tarjottava juhlissa.
Ohje:
Kuumenna uuni grillilämmöllä 250-asteiseksi. Laita patonkiviipaleet leivinpaperin päälle pellille ja voitele ne. Grillaa leipiä uunin yläosassa kunnes ne ovat kullanruskeita, noin 5 minuuttia. Muhenna juusto haarukalla. Sekoita siihen crème fraiche. Leikkaa aprikoosit palasiksi ja hakkaa pähkinät karkeaksi. Levitä seos crostinien päälle. Koristele saksanpähkinöillä ja aprikooseilla.
Pohja | |
12 | patonkiviipaletta n. 0,5cm |
1 rkl | Arla Meijerivoita |
1 kpl | puserrettu valkosipulinkynsi |
100 g | Castello Blue Luomu Sinihomejuustoa |
100 g | Arla Lempi Crème fraîchea 28% |
10 kpl | kuivattuja aprikooseja |
10 kpl | Saksanpähkinöitä |