Ihanan mausteiset jalapeno-chorizotortut valmistuvat hetkessä vaikka yllättävällekin glögihetkelle. Suolainen tähtitorttu on myös loistava tarjottava pikkujouluissa tai uuden vuoden juhlissa tai vaikka sopiva hiukopala joululahjavalvojaisissa.
Ohje
Kuumenna uuni 225 ℃:seen.
Leikkaa hieman sulaneet lehtitaikinalevyt puoliksi. Leikkaa terävällä veitsellä jokaisen neliön kulmiin vinot viillot keskustaa kohti.
Muotoile tähtitortuiksi nostamalla joka toinen sakara keskustaan.
Lusikoi keskelle nokare jalapenotuorejuustoa. Leikkaa chorizot paksuiksi siivuiksi ja nosta tuorejuuston päälle chorizosiivu.
Voitele tortut kananmunalla ja sirottele päälle seesaminsiemeniä.
Paista uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
Viimeistele tuoreella korianterilla tai lehtipersiljalla.