Arla jalapeno-chorizotortut
Ihanan mausteiset jalapeno-chorizotortut valmistuvat hetkessä vaikka yllättävällekin glögihetkelle. Suolainen tähtitorttu on myös loistava tarjottava pikkujouluissa tai uuden vuoden juhlissa tai vaikka sopiva hiukopala joululahjavalvojaisissa.Ohje
- Kuumenna uuni 225 ℃:seen.
- Leikkaa hieman sulaneet lehtitaikinalevyt puoliksi. Leikkaa terävällä veitsellä jokaisen neliön kulmiin vinot viillot keskustaa kohti.
- Muotoile tähtitortuiksi nostamalla joka toinen sakara keskustaan.
- Lusikoi keskelle nokare jalapenotuorejuustoa. Leikkaa chorizot paksuiksi siivuiksi ja nosta tuorejuuston päälle chorizosiivu.
- Voitele tortut kananmunalla ja sirottele päälle seesaminsiemeniä.
- Paista uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
- Viimeistele tuoreella korianterilla tai lehtipersiljalla.
Ainekset
10 palaa | |
500 g | Torttutaikinalevyä |
1 prk | Arla® Lempi Tuorejuusto Jalapeno |
100 g | Vegechorizo- tai chorizo |
1 | Kananmuna |
3 rkl | Seesaminsiemeniä |
Tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa |