Arla jalapeno-chorizotortut

Arla jalapeno-chorizotortut

Ihanan mausteiset jalapeno-chorizotortut valmistuvat hetkessä vaikka yllättävällekin glögihetkelle. Suolainen tähtitorttu on myös loistava tarjottava pikkujouluissa tai uuden vuoden juhlissa tai vaikka sopiva hiukopala joululahjavalvojaisissa.

Ohje

  • Kuumenna uuni 225 ℃:seen.
  • Leikkaa hieman sulaneet lehtitaikinalevyt puoliksi. Leikkaa terävällä veitsellä jokaisen neliön kulmiin vinot viillot keskustaa kohti.
  • Muotoile tähtitortuiksi nostamalla joka toinen sakara keskustaan.
  • Lusikoi keskelle nokare jalapenotuorejuustoa. Leikkaa chorizot paksuiksi siivuiksi ja nosta tuorejuuston päälle chorizosiivu.
  • Voitele tortut kananmunalla ja sirottele päälle seesaminsiemeniä.
  • Paista uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
  • Viimeistele tuoreella korianterilla tai lehtipersiljalla.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä

Ainekset

10 palaa
500 g Torttutaikinalevyä
1 prk Arla® Lempi Tuorejuusto Jalapeno
100 g Vegechorizo- tai chorizo
1 Kananmuna
3 rkl Seesaminsiemeniä
  Tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa

 

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä