The store will not work correctly when cookies are disabled.
Skip to Content
-
Etusivu
-
Arla mango-suklaakääretorttu
Mango-suklaakääretorttu on raikas versio perinteisestä unelmatortusta. Rahkatäyte tekee mango-suklaakääretortusta mehevän ja helposti leikattavan.
Ohje:
- Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
- Sekoita jauhot, perunajauhot, levinjauhe ja kaakao keskenään, lisää ne siivilän läpi munavaahtoon varovaisesti sekoittaen.
- Levitä taikina leivinpaperilla vuorattulle uunipelille. Paista 200°C noin 8-10 minuuttia.
- Kumoa kääretorttulevy sokeroidulle leivinpaperille, anna hiukan jäätyä.
- Levitä mangorahka levylle, ei aivan reunoille asti. Kääri torttu leivipaperia hyväksikäyttäen.
15 palaa
Ainekset
4kpl |
Kananmunaa |
1½dl |
Sokeria |
3/4dl |
Perunajauhoa |
1dl |
Erikoisvehnäjauhoja |
1tl |
Leivinjauhetta |
2rkl |
Kaakaojauhetta |
3prk |
Arla Ihana Rahka Mango laktoositon |