Arla Pasta pomodoro

Arla Pasta pomodoro

Pasta pomodoro tomaattikastike on vastustamatonta. Jätä pasta al denteksi eli pinnalta pehmeäksi ja sisältä napakaksi. Kokeile pasta pomodoroa!


Ohje

  • Aloita pasta pomodoro antamalla tomaattien valua siivilässä kulhon päällä. Murskaa tomaatteja karkeasti puuhaarukalla, jotta kaikki tomaattimehu virtaa kulhoon.
  • Kuori valkosipulit. Kuumenna öljy kattilassa. Paista kokonaiset valkosipulinkynnet matalalla lämmöllä, kunnes ne alkavat pehmentyä (noin 6–8 minuuttia).
  • Lisää kattilaan valkosipulien joukkoon murskatut tomaatit, chilihiutaleet sekä sokeri. Paista 5–6 minuuttia.
  • Kaada mukaan säilyttämäsi tomaattimehu sekä suola. Hauduta 8–10 minuutin ajan. Murskaa valkosipuli puuhaarukalla.
  • Keitä pasta al denteksi eli niin, että pinnalta pasta on pehmeää mutta sisältä hieman pureskeltavaa.
  • Kaada pastavesi pois ja sekoita pasta tomaattikastikkeen joukkoon. Lisää pasta pomodoron päälle murskattua Apetina-juustoa, basilikaa, pinjansiemeniä sekä oliiveja.
  • Nauti pasta pomodoro italialaisittain viinin kanssa!
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä

Ainekset

4 annosta

300g

Pasta linguine

1tlk Säilöttyjä kokonaisia tomaatteja
3kpl Valkosipulinkynsiä
3rkl Oliiviöljyä
1tl Chilihiutaleita
1tl Sokeria
1tl Suolaa
1pkt Arla Apetina 8% pala
  Tuoretta basilikaa
50g Paahdettuja pinjansiemeniä
  Tarvittaessa oliiveja

 

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä