Pizza bianco eli valkoinen pizza on herkullinen vaihtoehto perinteiselle pizzalle. Tässä reseptissä suolainen juusto yhdistyy makean päärynän kanssa.
Ohje:
- Kuumenna uuni 225 asteeseen uunipelti sisällä.
- Taputtele taikinoista kahdelle leivinpaperille uunipellin kokoiset ohuet pizzapohjat.
- Leikkaa juustot paloiksi ja jaa pizzoille. Viipaloi päärynä ja aseta myös pizzojen päälle.
- Siirrä ensimmäinen pizza bianco kuumalle uunipellille ja paista uunin keskitasolla 7–10 minuuttia, kunnes se on saanut hyvän värin. Toista sama toisen pizzan kanssa.
- Ripottele pizzojen päälle rusinoita. Tarjoile pizza bianco heti.
- Valmis!
5-annosta
Ainekset
2 kpl | Pizzapohjaa á 200g |
150 g | Castello Black sinihomejuustoa |
150 g | Castello Creamy Whiete valkohomejuustoa |
1 kpl | Päärynä |
1 dl | Vaaleita rusinoita |