Arla riisipuuro

Arla riisipuuro  

Riisipuuro kuuluu jouluun! Voit tarjoilla riisipuuron sokerin ja kanelin tai sekahedelmäkiisselin kanssa. Kokeile reseptiä!


Ohje: 

  • Aloita riisipuuron valmistus sulattamalla ensin voi paksupohjaisessa kattilassa.
  • Lisää riisi, suola ja noin 3 dl maitoa. Kuumenna riisipuuro koko ajan sekoittaen.
  • Laske lämpöä ja lisää loput maidosta vähän kerrallaan, koko ajan sekoittaen.
  • Lisää riisipuuroon kanelitanko.
  • Hauduta riisipuuroa miedolla lämmöllä kannen alla noin 40 minuuttia. Sekoita välillä. Varo ettei riisipuuro pääse kiehumaan yli.
  • Tarjoa valmis riisipuuro sokerin ja kanelin tai kiisselin kera.


HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä

Ainekset neljälle

1rkl Arla Meijerivoita
1,5dl Puuroriisiä
1/2tl Suolaa
1l Arla Puuromaitojuoima 1l (UHT)
1

Kanelitanko

 

TARJOILUUN

  Sokeria
  Kanelia

 

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä