Jos teet kaalisalaatin itse, aloita siitä, jotta se ehtii maustua hetken aikaa.
Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään ja nosta jääkaappiin odottamaan.
Sekoita dipin ainekset keskenään ja anna maustua hetki jääkaapissa.
Grillaa lihat pakkauksen ohjeen mukaan. Grillaa samalla myös pavut. Tarjoile grillilihat kaalisalaatin, perunasalaatin sekä dipin kanssa.
1 pkt (1000 g) | Atria GrilliPaletti Ohuet Siivut |
250 g | tuoreita vihreitä papuja |
1 pkt (350 g) | Atria Kolmen Juuston Perunasalaatti |
1 pkt (300 g) | Atria Rapea Vinaigrette Kaalisalaatti (jos valitset valmiin salaatin) |
Punakaalisalaatti (jos teet itse) | |
300 g | punakaalia hienonnettuna |
3 rkl | omenaviinietikkaa |
2 rkl | hunajaa |
2 rkl | hienonnettua lehtipersiljaa |
suolaa | |
mustapippuria | |
Hunaja-chipotledippi | |
300 g | majoneesia |
2 rkl | hunajaa |
½ rkl | chipotle-jauhetta |