Sekoita relissin ainekset keskenään ja nosta se jääkaappiin maustumaan.
Grillaa possun kasslerviipaleet kypsiksi ja kurkkulohkot mukavan paahteisiksi. Kietaise kasslerviipaleet löysään foliokääreeseen vetäytymään. Sekoita sillä aikaa etikka, öljy, suola ja pippuri keskenään, ja marinoi grillatut kurkut seoksessa.
Tarjoile kasslerviipaleet grillatun kurkun ja ananasrelissin kanssa.
1 pkt (1 kg) | Atria Possun Ohut Kassler viipale marinoitu |
Ananasrelissi: | |
2 dl | kuutioitua tuoretta ananasta |
2 rkl | hienonnettua minttua |
1 | punasipuli hienonnettuna |
1 | sitruunan mehu |
1 tl | suolaa |
Grillattu kurkku: | |
2 | kurkkua (tai 4 pientä) lohkoina |
2 rkl | punaviinietikkaa |
2 rkl | oliiviöljyä |
1 tl | suolaa |
1 tl | rouhittua mustapippuria |