Atria pad thai rapealla kanalla

Thairuokien klassikko pad thai eli paistetut nuudelit nautitaan tällä kertaa rapeaksi paneroidun kananfileen kanssa. Valmiiksi hyvin maustettu ja leivitetty kananfilee on superhelppo valmistaa. Kauppojen hyllyiltä löytyy hyvin valmiita pad thai -kastikkeita. Jos haluat, voit valmistaa kastikkeen myös itse. Tässä resepti:

1 dl tamarinditahnaa
1 dl ruokosokeria
½ limen mehu
4 rkl kalakastiketta

Kiehauta tamarinditahna, ruokosokeri ja limen mehu kattilassa. Lisää joukkoon kalakastike ja keitä pari minuuttia.

Ohje: 

  • Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja huuhtele ne kylmällä vedellä.
  • Ota kanafileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen valmistamista. Paista kuumalla pannulla runsaassa öljyssä yhteensä noin 8 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on + 75 astetta.
  • Kuumenna tilkka öljyä pannussa ja lisää kaali, porkkana, valkosipuli ja chili. Kuullota keskilämmöllä pannulla pari minuuttia. Kokoa kasvikset pannun laidalle ja riko kananmuna toiseen laitaan. Sekoita muna kokkeliksi. Lisää pannulle nuudelit ja 2/3 kastikkeesta.
  • Lisää kevätsipuli, idut ja pähkinät. Pirskota päälle loput kastikkeesta ja limenmehu.
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä
4-6 annosta

Ainekset

200g Riisinuudeleita
1pkt Atria Kanan Paneroitu Minuuttifilee Country Style 600g
  Öljyä
300g Kaalia suikaloituna
4kpl Porkkanaa suikaloituna
2kpl Valkosipulinkynttä hienonnettuna
1kpl Kananmuna
1kpl Punainen chili hienonnettuna
2,5dl Pad Thai -kastiketta
1dl Kevätsipulisilppua
1dl Mungpavun ituja
1dl Suolattuja pähkinöitä murskattuna
1kpl Lime

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä