Thairuokien klassikko pad thai eli paistetut nuudelit nautitaan tällä kertaa rapeaksi paneroidun kananfileen kanssa. Valmiiksi hyvin maustettu ja leivitetty kananfilee on superhelppo valmistaa. Kauppojen hyllyiltä löytyy hyvin valmiita pad thai -kastikkeita. Jos haluat, voit valmistaa kastikkeen myös itse. Tässä resepti:
1 dl tamarinditahnaa
1 dl ruokosokeria
½ limen mehu
4 rkl kalakastiketta
Kiehauta tamarinditahna, ruokosokeri ja limen mehu kattilassa. Lisää joukkoon kalakastike ja keitä pari minuuttia.
Ohje:
200g | Riisinuudeleita |
1pkt | Atria Kanan Paneroitu Minuuttifilee Country Style 600g |
Öljyä | |
300g | Kaalia suikaloituna |
4kpl | Porkkanaa suikaloituna |
2kpl | Valkosipulinkynttä hienonnettuna |
1kpl | Kananmuna |
1kpl | Punainen chili hienonnettuna |
2,5dl | Pad Thai -kastiketta |
1dl | Kevätsipulisilppua |
1dl | Mungpavun ituja |
1dl | Suolattuja pähkinöitä murskattuna |
1kpl | Lime |