Atria ruohosipuli-pippurikanaa ja persimon-fetasalaattia

Herkullisen persimon-fetasalaatin salaisuus on paistettu sydänsalaatti ja pannulla mehukkaiksi pehmenneet persimonit. Pippurinen kana, feta ja hunajainen kastike – täydellinen makuyhdistelmä!

Ohje: 

  • Pursista mausteöljy fileepihvien sekaan pakkauksen ohjeen mukaan vähintään ½ tuntia ennen paistamista
  • Sekoita salaatinkastikkeen ainekset keskenään.
  • Paahda kurpitsan siemenet kuumalla, kuivalla pannulla.
  • Paista fileepihvit kypsäksi pannulla omassa mausteöljyssään välillä kääntäen. Anna vetäytä hetken aikaa, ja leikkaa viipaleiksi.
  • Paista persimoneja keskilämmöllä pannulla noin 5 minuuttia välillä käännellen.
  • Paista sydänsalaatteja kuumalla öljytyllä pannulla, kunnes saavat kauniin paistopinnan. Mausta salaatit ripauksella suolaa. 
  • Kokoa lautasille paistetut sydänsalaatit ja persimonlohkot, lisää fetaa ja paahdetut kurpitsansiemenet. Viimeistele fileeviipaleilla ja kastikkeella. 
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä
Kahdelle

Ainekset

 
1 pkt Atria Kanan Fileepihvit Ruohosipuli-pippuri -mausteöljyllä 380g

HUNAJAINEN SALAATINKASTIKE

1/2 dl öljyä
1 rkl hunajaa
1/4 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
1 tl omenaviinietikkaa

SALAATTI

3 kpl persimonia lohkoina
4 kpl pientä sydänsalaattia halkaistuna
2 rkl öljyä
1 tl suolaa
2 rkl kurpitsan siemeniä
100 g fetajuustoa murennettuna

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä