Maukkaat Teriyakiburgerit Atrian tapaan valmistuvat näppärästi isommallekin porukalle. Perinteiseen burgerpihviin vaihtelua antaa teriyaki-kastike ja tasapainoa raikkaiden kasvisten lisäksi maulle tuo lime-valkosipulimajoneesi. Kokeile ja ihastu!
Ohje:
Ota burgerliha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kokkausta. Sekoita lime-valkosipulimajoneesin ainekset keskenään. Mausta coleslaw halutessasi chilillä, korianterilla ja inkiväärillä. Nosta niin majoneesi kuin coleslaw jääkaappiin maustumaan.
Jaa burgerliha neljään osaan ja muotoile pihveiksi. Grillaa tai paista molemmin puolin kypsiksi, sudi pintaan teriyaki-kastiketta grillauksen/paistamisen aikana. Mausta pihvit lopuksi vielä suolalla, mustapippurilla ja ripauksella chilijauhetta.
Grillaa tai paista myös grillipekoni ja ananassiivut.
Lämmitä burgersämpylät.
Voitele sämpylöiden pohjat ja kannet lime-valkosipulimajoneesilla. Täytä burgerit ananaksella, grillipekonilla, pihvillä ja salaatilla. Viimeistele tuoreella korianterilla ja chilillä.
Tarjoile lisäksi coleslawta, aasialaisittain maustettuna tai sellaisenaan.
Ainekset
4 annosta
1pkt
Atria Burger Naudanjauhelihaa (480g)
1pkt
Atria Coleslaw
(tuoretta chiliä ja korianteria hienonnettuna sekä inkivääriä raastettuna coleslawn maustamiseen)