1. Paista jauheliha paistinpannulla tilkassa öljyä. Lisää joukkoon hienonnetut sipulit ja chili. Halkaise nektariinit ja poista niistä kivet. Kuutioi nektariinit ja lisää ne pannulle. Jatka paistamista 3 minuuttia. Lisää pannulle BBQ-kastike ja pippuri. Anna hautua muutama minuutti.
2. Valmista kastike sekoittamalla hienonnettu korianteri kermaviilin joukkoon. Mausta pippurilla ja suolalla.
3. Poista kesäkaalista uloimmat lehdet, mikäli ne ovat huonokuntoiset. Ota kesäkaalista neljä isoa lehteä ja jaa niiden päälle jauhelihamuhennos. Lisää päälle kermaviilikastiketta, hienonnettua korianteria ja granaattiomenansiemeniä.
Vinkki! Tee lopusta kaalista laatikko tai coleslaw-salaatti.
500 g | Hyvän arjen jauhelihaa |
1 | sipulia |
1-2 | valkosipulinkynttä |
1 kpl | chiliä |
2 kpl | nektariinia |
1 ½ dl | BBQ-kastiketta |
½ tl | mustapippuria |
Kermaviilikastike: | |
200 g | kermaviiliä |
½ rku | korianteria |
½ tl | mustapippuria |
½ tl | suolaa |
Tarjoiluun: | |
4 | kesäkaalin lehteä |
½ rku | korianteria |
½ | granaattiomenaa |