Murenna feta kulhossa esimerkiksi haarukalla. Lisää joukkoon hienonnettu timjami ja mausta seos hunajalla. Sekoita tasaiseksi tahnaksi. Leikkaa broilerin rintafileisiin taskut ja täytä ne fetatahnalla. Paista täytetyt rintafileet paistinapannulla tilkassa oliiviöljyä keskilämmöllä noin 7 minuuttia per puoli. Tarkista broilerin kypsyys.
Valmista tomaattiriisi mittaamalla kattilaan tomaattimurska, vesi ja suola. Kiehauta seos ja lisää joukkoon riisi. Anna riisin hautua kannen alla noin 10 minuuttia tai kunnes se on kypsää. Lisää lopuksi joukkoon ruokakerma, hienonnettu timjami ja mustapippuri. Anna riisin hautua vielä hetki.
Tarjoile riisi täytetyiden kananrintafileiden kanssa. Murustele päälle halutessasi lisää fetajuustoa ja hienonnettua timjamia.
600g | Naapurin maalaiskana rintafilee, hunaja-timjami |
100 g | fetajuustoa |
1 rkl | timjamia hienonnettuna |
1 rkl | hunajaa |
2 rkl | oliiviöljyä paistamiseen |
Tomaattiriisi: | |
400 g | tomaattimurskaa |
3 dl | vettä |
1 tl | suolaa |
3 dl | riisiä esim. basmati |
1 dl | ruokakermaa |
1 rkl | timjamia |
½ tl | mustapippuria |