Punajuuri ja vuohenjuusto on mainio makuyhdistelmä, joka toimii erinomaisesti myös pizzassa. Hunaja tuo tähän reseptiin sopivasti makeutta ja makuelämyksen viimeistelee pähkinä ja tuore rucola ja yrtit.
Ohje:
Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen, (kiertoilmauunissa 200 astetta). Paras ja mehevin lopputulos tulee tavallisella uunilla.
Ota Grandiosa kiviuunipizzapohja tomaattikastikkeella pois pakkauksestaan ja laita täytteet jäisen pizzapohjan päälle: leikkaa kypsä punajuuri kuutioksi tai siivuiksi ja lisää ne pizzan päälle. Lisää vuohenjuusto pieninä paloina
Paista pizza uunipellillä uunin keskiosassa noin 15 minuuttia tai kunnes juusto on sopivasti sulanut. Paistoaika saattaa vaihdella uunin tehosta ja täytteiden määrästä riippuen.
Lisää paistetun pizzan päälle pähkinät, hunaja ja tuoreet yrtit. Nauti!
JAUHELIHA-JALAPENOPIZZA Á LA GRANDIOSA
Hyvin tehty jauhelihapizza on ikisuosikki ja sitä voi muunnella lukuisilla eri tavoilla. Kokeile tätä supermaukasta, jalapenoilla terästettyä jauhelihapizzaa, johon Koskenlaskija sulatejuusto tuo ihanaa täyteläisyyttä.
Ohje:
Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen, (kiertoilmauunissa 200 astetta). Paras ja mehevin lopputulos tulee tavallisella uunilla.
Ota Grandiosa kiviuunipizzapohja tomaattikastikkeella pois pakkauksestaan ja laita Koskenlaskija sulatejuusto muruina tai paloina sekä jalapenosiivut jäisen pizzapohjan päälle. Mausta jauheliha ja lisää se raakana tai kypsennettynä pizzaan.
Paista pizza uunipellillä uunin keskiosassa noin 15 minuuttia tai kunnes jauheliha on kypsää. Paistoaika saattaa vaihdella uunin tehosta ja täytteiden määrästä riippuen.
Viimeistele pizza haluamallasi majoneesilla ja nauti!
2 x 1 pizza
Ainekset
PUNAJUUURI-VUOHENJUUSTOPIZZA
1kpl
Grandiosa Pizzapohja tomaattikastikkeella
Kypsennettyä punajuurta (itse kypsennetty tuorepunajuuri tai kaupan valmis säilykepunajuuri)