Sekoita vohvelitaikinan ainekset keskenään. Anna taikinan tekeytyä puoli tuntia ennen paistamista.
Paista taikinasta neljä vohvelia vohveliraudalla. Voitele rauta tarvittaessa öljyllä tai käytä vuokaspraytä.
Paista kanasuikaleet paistinpannulla kypsiksi tilkassa öljyä. Lisää joukkoon hienonnetut sipulit, kesäkurpitsa ja paprika. Jatka paistamista, kunnes kasvikset ovat hieman pehmenneet. Mausta täyte currylla ja suolalla.
Jaa broileritäyte vohveleiden päälle ja lisää nokare ranskakermaa ja hienonnettua basilikaa. Käännä vohvelit rulliksi. Käytä apuna hammastikkuja.
Vohvelitaikina | |
1 | kananmuna |
2 dl | kivennäisvettä |
1 ½ dl | vehnäjauhoja |
½ tl | leivinjauhetta |
¼ tl | suolaa |
2 rkl | rypsiöljyä |
Täyte | |
1 pkt (300g) | Atria Perhetilan Kana Fileesuikale Hunaja |
1 | sipuli |
1-2 | valkosipulinkynttä |
1 | pieni kesäkurpitsa |
1 | keltainen paprika |
1 tl | currya |
½ tl | suolaa |
Lisäksi | |
4 rkl | ranskankermaa |
¼ rku | basilikaa |