Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista jauheliha kypsäksi.
Lisää jauhelihaan suola, kurkuma, juustokumina ja mustapippuri. Purista mukaan valkosipulinkynsi.
Lisää kerma, sekoita hyvin ja anna hautua miedolla lämmöllä 1-2 minuuttia.
Kuutioi leipäjuusto n. 1x1cm kuutioiksi ja sekoita mukaan kastikkeeseen.
Lisää sitruunamehu ja tarkista maku.
Lisää silputtu lehtipersilja ja lopuksi sekoita kastike valutetun pastan joukkoon.
400 g | pennepastaa |
1 rkl | öljyä |
400 g | broilerin jauhelihaa |
1 | valkosipulinkynsi |
1 tl | suolaa |
1 tl | kurkumaa |
½ tl | juustokuminaa |
½ tl | rouhittua mustapippuria |
3 dl | Juustoportin kuohukermaa |
200 g | Hyvän Arjen leipäjuustoa |
½ | sitruunan mehua |
1 dl | silputtua lehtipersiljaa |