annosta
min
h
ainekset
Helpot ja herkulliset jäätelöpuikot syntyvät jogurtista ja marjoista. Makeutukseen käytetään pelkästään hunajaa. Valkosuklaaraidat ja vadelmakoristeet viimeistelevät nämä terveelliset ja virkistävät välipalat. Tee jäätelöpuikot ajoissa pakasteeseen odottamaan ja viimeistele ne juuri ennen tarjoilua.
1. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi. Kaada seos jäätelömuotteihin ja nosta pakastimeen vähintään 4 tunniksi, mieluiten yön yli.
2. Sulata valkosuklaa vesihauteessa ja koristele jäätelöpuikot valuttamalla niiden päälle valkosuklaasta raidat. Koristele pakastekuivatuilla vadelmilla ja tarjoile välittömästi.
150 g | mustikoita |
150 g | vadelmia |
150 g | turkkilaista jogurttia |
4 rkl | hunajaa |
Koristeluun: | |
100 g | valkosuklaata |
3 rkl | pakastekuivattua vadelmaa |