annosta
min
ainekset
Pannukakku on aina hyvä valinta, mutta oletko koskaan tehnyt sitä muffinssipellillä ja tuorejuustolla maustettuna? Nämä söpöt, käsin syötävät pannarijuustokakut ovat tämän kesän hitti. Voit maustaa pannarijuustokakut mansikoiden ohella myös muilla kesän marjoilla.
1. Notkista tuorejuusto kulhossa ja lisää joukkoon kananmunat. Kaada seuraavaksi joukkoon maito ja lisää sokeri ja suola. Lisää lopuksi vehnäjauhot koko ajan sekoittaen. Anna taikinan tekeytyä noin 15 minuuttia.
2. Kaada pannaritaikina voidellun muffinssipellin koloihin. Paista minipannareita 225-asteisessa uunissa noin 20–25 min. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
3. Tarjoa juustokakkupannareiden kanssa tuoreita mansikoita, mansikkahilloa ja vaniljajäätelöä. Voit halutessasi lisätä koristeeksi tomusokeria ja tuoretta minttua.
Taikina: | |
200 g | tuorejuustoa |
2 kpl | kananmunaa |
1 dl | kevytmaitoa |
0.5 dl | sokeria |
0.25 tl | suolaa |
0.5 dl | vehnäjauhoja |
2 rkl | voita voiteluun |
Tarjoiluun: | |
mansikoita | |
mansikkahilloa | |
vaniljajäätelöä |