Nopea ja helppo kanakulho valmistuu vartissa texmex-maustetuista, kypsistä kanasuikaleista. Kulhon tulisuutta voit helposti säätää chipotle-kastikkeen määrällä.
4:lle 15 min
2 prk (à 400 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1-3 rkl chipotle-kastiketta
1 tl juustokuminaa
2 tl savupaprikaa
2 dl pakaste- tai säilykemaissia
1 pkt (250 g) Atria Murea & Nopea Kana Texmex
200 g nachoja
1 avokado kuutioituna
10 kirsikkatomaattia puolitettuina
2 kevätsipulin vartta hienonnettuna
1 prk ranskankermaa
Kiehauta pavut. Sekoita joukkoon mausteet ja maissit ja kuumenna. Lämmitä halutessasi Murea & Nopea -kanasuikaleet nopeasti pannulla, uunissa tai mikrossa.
Kokoa kulhot. Aloita nachoista, lisää papuseosta, kanaa, avocadoa, kirsikkatomaattia ja kevätsipulia. Tarjoa ranskankerman kanssa.