Aloita pinaatti-kermaperunoista. Pese perunat. Kuori perunat halutessasi ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipulit. Nosta perunat ja sipulit voideltuun uunivuokaan. Sekoita joukkoon pinaatti ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita dijon-sinappi ja ruokakerma keskenään ja kaada seos perunoiden päälle.
Esipaista pinaatti-kermaperunoita 200-asteisessa uunissa 40 minuuttia.
Valmistele sillä välin Viljaporsaan fileepihvit. Sekoita suola, pippuri ja dijon-sinappi ja hiero fileepihvien pintaan. Anna maustua 30 minuuttia. Kuumenna öljy paistinpannulla ja ruskista fileepihvien pinta nopeasti. Nosta fileepihvit vuokaan pinaatti-kermaperunoiden päälle. Peitä uunivuoka foliolla ja jatka paistamista vielä 15 minuuttia. Koristele annos tuoreella persiljalla.1 kg | perunoita |
1 | sipuli |
2-3 | valkosipulinkynttä |
100 g | pinaattia |
1 tl | suolaa |
1 tl | mustapippuria |
2 rkl | Dijon-sinappia |
4 dl | ruokakermaa |
Fileepihvit: | |
500 g | Atria Viljaporsaan Fileepihvejä, naturel |
1 tl | suolaa |
1 tl | mustapippuria |
1 rkl | Dijon-sinappia |
1 rkl | öljyä |
Koristelu: | |
1 dl | persiljaa hienonnettuna |