Snellman Herkullinen joulupöytä

Perinteinen kinkun kuorrutus

Ohje: 

  • Poista kamara kinkun päältä.
  • Aloita kinkun kuorrutus voitelemalla se ensin sinapilla ja ripottele sen jälkeen pinnalle korppujauhoja.
  • Paina halutessasi kokonaisia neilikoita kinkkuun.
  • Kuorruta kinkkua 250 asteessa noin 10 min, tai kunnes pinta on kauniin kullanruskea

Pekonirosolli

Ohje: 

  • Paahda pekoni rapeaksi 150 aseteisessa uunissa leivinpaperilla vuoratun pellin päällä, noin 20 minuuttia.
  • Nostele pekonit talouspaperille hetkeksi kuivumaan.
  • Kuori ja poista omenoista siemenkodat.
  • Leikkaa kaikki ainekset pekonia lukuun ottamatta kuutioiksi.
  • Murskaa pekoni käsin tai leikkaa veitsellä pieneksi.
  • Sekoita kaikki ainekset keskenään ja nauti!

Tarjoile kinkku ja rosolli yhdessä Kokkikartanon lanttu-, porkkana- ja perunalaatikoiden kanssa.


HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä

Ainekset

KINKUN KUORRUTUS
  Joulukinkku
  Sinappia
  Korppujauhoja
  Neilikoita
 
PEKONIROSOLLI
1pkt Herra Snellmanin Kunnon pekonia
4kpl Kypsää punajuurta
2kpl Maustekurkkua
1kpl Sipuli
2kpl Omenaa
   
LISÄKSI
  Kokkikartanon lanttulaatikko
  Kokkikartanon porkkanalaatikko
  Kokkikartanon perunalaatikko

 

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä