The store will not work correctly when cookies are disabled.
Skip to Content
-
Etusivu
-
Snellman Herkullinen joulupöytä
Perinteinen kinkun kuorrutus
Ohje:
- Poista kamara kinkun päältä.
- Aloita kinkun kuorrutus voitelemalla se ensin sinapilla ja ripottele sen jälkeen pinnalle korppujauhoja.
- Paina halutessasi kokonaisia neilikoita kinkkuun.
- Kuorruta kinkkua 250 asteessa noin 10 min, tai kunnes pinta on kauniin kullanruskea
Pekonirosolli
Ohje:
- Paahda pekoni rapeaksi 150 aseteisessa uunissa leivinpaperilla vuoratun pellin päällä, noin 20 minuuttia.
- Nostele pekonit talouspaperille hetkeksi kuivumaan.
- Kuori ja poista omenoista siemenkodat.
- Leikkaa kaikki ainekset pekonia lukuun ottamatta kuutioiksi.
- Murskaa pekoni käsin tai leikkaa veitsellä pieneksi.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään ja nauti!
Tarjoile kinkku ja rosolli yhdessä Kokkikartanon lanttu-, porkkana- ja perunalaatikoiden kanssa.
Ainekset
KINKUN KUORRUTUS |
|
Joulukinkku |
|
Sinappia |
|
Korppujauhoja |
|
Neilikoita |
|
PEKONIROSOLLI |
1pkt |
Herra Snellmanin Kunnon pekonia |
4kpl |
Kypsää punajuurta |
2kpl |
Maustekurkkua |
1kpl |
Sipuli |
2kpl |
Omenaa |
|
|
LISÄKSI |
|
Kokkikartanon lanttulaatikko |
|
Kokkikartanon porkkanalaatikko |
|
Kokkikartanon perunalaatikko |