SNELLMAN MAUSTETTU FILEEPIHVI, CANTALOUPE-KESÄKURPITSASALSA JA PEKONIIN KÄÄRITYT PARSAT
SNELLMAN MAUSTETTU FILEEPIHVI, CANTALOUPE-KESÄKURPITSASALSA JA PEKONIIN KÄÄRITYT PARSAT
Snellmanin Maatiaispossun maustetut fileepihvit, cantaloupe-kesäkurpitsasalsa ja pekoniin käärityt parsat luovat täydellisen kokoonpanon herkullisia kesän makuyhdistelmiä.
Ohje:
Ota pihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta. Tee sillä välin salsa.
Salsaa varten halkaise meloni ja poista siemenet. Leikkaa melonista kuoret pois. Leikkaa meloni ja kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi.
Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynsi. Hienonna jalapeno (poista siemenet, jos haluat vähemmän tulisen salsan). Hienonna korianteri.
Napsauta parsoista puisevat tyvet pois. Ota 4-5 parsaa ja kääräise ympärille pekonisiivu. Grillaa parsannippuja usein käännellen, kunnes pekoni on kypsää ja parsat napakan kypsiä. Ripauta pintaan suolaa ja mustapippuria.
Grillaa maatiaispossun chimichurri fileepihvejä noin kolme minuuttia per puoli. Tarjoile salsan ja pekoniin käärittyjen parsojen kanssa.
Ainekset 4 henkilölle
2 pkt
Snellman maatiaispossun fileepihvejä Chimichurri tai Paahdettu valkosipuli