Snellman porsaan sisäfilee pekonikääreessä ja pippurikastike
Snellman porsaan sisäfilee pekonikääreessä ja pippurikastike
Possun sisäfilee ja pippurikastike ovat sellainen yhdistelmä, joka ei tuota pettymystä. Tämän annoksen tuo pöytään mielellään kerta toisensa jälkeen. Porsaan sisäfilee pekonikääreessä pippurikastikkeen kera sopii myös juhlaviin hetkiin.
Ohje:
Nosta filee huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta.
Laita pieneen kattilaan voi, siirappi, suola ja provencen-yrttieseos, kiehauta.
Sivele seosta fileen pinnalle.
Kääri pekonisuikaleet fileen ympärille siten, että pekonin saumakohdat jäävät fileen alle.
Kypsennä 150-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila näyttää 74 °C.
Anna tekeytyä hetken ja leikkaa viipaleiksi.
Kastikeohje:
Mittaa kattilaan kylmä vesi ja jauhot.
Vispaa tasaiseksi ja lisää kerma.
Anna kiehua hiljalleen 2 - 3 min koko ajan sekottaen, lisää lihaliemikuutio, soija, pippurit ja siirappi.
Anna porista hetken miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen.