Snellman ribsit grillissä ja pekoni-parsakaalisalaatti
Snellman ribsit grillissä ja pekoni-parsakaalisalaatti
Grillikausi jatkuu kuumempana kuin koskaan. Tässä reseptissä keskipisteenä toimii Snellmanin Maatiaispossun spare ribsit. Pitkään ja hartaasti grillatut ribsit nautitaan rapean pekoni-parsakaalisalaatin kera.
Ohje:
Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta.
Aseta liha uunivuokaan lihapuoli ylöspäin. Kypsennä 140 asteessa noin kaksi tuntia.
Ribsit ovat valmiita, kun liha irtoaa helposti luista.
Grillaa ribseihin kaunis väri, voit halutessasi tässä kohtaa sutia pintaan lisää BBQ-kastiketta.
Leikkaa ribsit annospaloiksi.
Hienonna pekoni ja paista se rapeaksi. Siirrä hetkeksi siivilään valumaan ja jäähtymään.