Mausteiset chorizot ja rapeat perunat muodostavat täydellisen makuparin tacojen täytteenä. Näiden tacojen pohjana voit käyttää tortillojen sijaan myös rieskoja.
Grillaa jalapenot. Anna niiden jäähtyä hieman, hienonna ja sekoita majoneesin joukkoon.
Grillaa raakamakkarat kypsiksi. Halkaise perunat, valele niihin öljyä, mausta suolalla ja grillaa rapeiksi. Grillaa kevätsipulit. Lämmitä grillissä myös tortillat.
Hienonna kevätsipulit. Leikkaa perunat tarvittaessa pienemmiksi. Kuori ja viipaloi avokadot. Täytä tortillat jalapenomajoneesilla, perunalla, viipaloidulla chorizolla, avokadolla ja kevätsipulilla.
3 | jalapenoa |
1 dl | majoneesia |
1 pkt | Atria Artesaani Lämminsavustettu Raakamakkara Chorizo 240 g |
n. 200 g | kypsää uutta perunaa |
1 rkl | rypsiöljyä |
1 tl | suolaa |
2 | kevätsipulia |
2 | avokadoa |
8 | pientä tortillaa tai rieskaa |