1. Nypi kylmä margariini yhdessä muiden pohja-ainesten kanssa taikinaksi. Painele 24 cm piirakkavuoan pohjalle. Esipaista 220 °C 5 min.
2. Kuori ja viipaloi sipuli, sekoita pinaatin, KauraKevin, vegeraasteen ja mausteiden kera. Levitä piirakkapohjan päälle. Painele tomaatit piirakan pinnalle leikkauspuoli ylöspäin. Paista 200 °C 35 min.
Pohja: | |
75 g | kasvismargariinia |
2 dl | vehnäjauhoja |
1 dl | kaurahiutaleita |
1 dl | Juustoportin KauraKevi |
1 tl | suolaa |
Täyte: | |
1 | punasipuli suikaloituna |
70 g | babypinaattia |
100 g | erivärisiä tomaatteja halkaistuna |
2 dl | Juustoportin KauraKevi |
150g | vegejuustoraastetta |
1 rkl | perunajauhoja |
1 tl | suolaa |
1 tl | basilikaa |
rouhittua mustapippuria |