Valmista porsaan ulkofileestä yhdellä pannulla ruokaisa sinihomejuuston ystävän ateria.
Ohje
Ota liha huoneenlämpöön n. 1 h ennen paistamista. Poista ylimääräinen rasva ja leikkaa pituussuunnassa kahtia. Leikkaa palat 1 cm:n paksuisiksi pihveiksi.Paahda sämpylät ja pekonit pannulla tai 225 asteisessa uunissa. Sämpylät paahtuvat pekoneita nopeammin.
Kuumenna voi paistinpannussa. Ruskista pihvit 1 - 2 erässä molemmin puolin. Mausta paistopinnat suolalla ja pippurilla.
Ripottele lihojen päälle AURA muru. Lisää hillosipulit ja 2 rkl niiden säilykelientä.
Valuta päälle ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi, vähennä lämpöä ja hauduta kannen alla 20 min.
Viimeistele ruoka persiljasilpulla. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.