Aura possupihvipannu
Valmista porsaan ulkofileestä yhdellä pannulla ruokaisa sinihomejuuston ystävän ateria.Ohje
- Ota liha huoneenlämpöön n. 1 h ennen paistamista. Poista ylimääräinen rasva ja leikkaa pituussuunnassa kahtia. Leikkaa palat 1 cm:n paksuisiksi pihveiksi.Paahda sämpylät ja pekonit pannulla tai 225 asteisessa uunissa. Sämpylät paahtuvat pekoneita nopeammin.
- Kuumenna voi paistinpannussa. Ruskista pihvit 1 - 2 erässä molemmin puolin. Mausta paistopinnat suolalla ja pippurilla.
- Ripottele lihojen päälle AURA muru. Lisää hillosipulit ja 2 rkl niiden säilykelientä.
- Valuta päälle ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi, vähennä lämpöä ja hauduta kannen alla 20 min.
- Viimeistele ruoka persiljasilpulla. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.
Ainekset neljään annokseen
PIHVIT | |
800 g | Porsaan ulkofilettä |
30 g | Valio voita |
0,5 tl | Suolaa |
0,5 tl | Rouhittua mustapippuria |
2 dl | Valio Keittiön ruokakermaa 15% |
1 dl | Hillosipuleita |
150 g | Valio AURA® murua |
0,5 dl | Lehtipersiljaa tai persiljaa hienonnettuna |