Valio Aura possupihvipannu

Aura possupihvipannu

Valmista porsaan ulkofileestä yhdellä pannulla ruokaisa sinihomejuuston ystävän ateria.

Ohje

  • Ota liha huoneenlämpöön n. 1 h ennen paistamista. Poista ylimääräinen rasva ja leikkaa pituussuunnassa kahtia. Leikkaa palat 1 cm:n paksuisiksi pihveiksi.Paahda sämpylät ja pekonit pannulla tai 225 asteisessa uunissa. Sämpylät paahtuvat pekoneita nopeammin.
  • Kuumenna voi paistinpannussa. Ruskista pihvit 1 - 2 erässä molemmin puolin. Mausta paistopinnat suolalla ja pippurilla.
  • Ripottele lihojen päälle AURA muru. Lisää hillosipulit ja 2 rkl niiden säilykelientä.
  • Valuta päälle ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi, vähennä lämpöä ja hauduta kannen alla 20 min.
  • Viimeistele ruoka persiljasilpulla. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä

Ainekset neljään annokseen

PIHVIT
800 g Porsaan ulkofilettä
30 g Valio voita
0,5 tl Suolaa
0,5 tl Rouhittua mustapippuria
2 dl Valio Keittiön ruokakermaa 15%
1 dl Hillosipuleita
150 g Valio AURA® murua
0,5 dl Lehtipersiljaa tai persiljaa hienonnettuna

 

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä