Daimin rouskuva mantelikrokantti ja pehmeä maitosuklaa täyttää tämän juustokakun makumaailman pohjasta pintaan. Runsas ja rento koristelu on erityisesti Daimin ystävien mieleen, sillä kinuskisissa herkkupaloissa ei tässä karkkikakussa säästellä.
Ohje
Pingota leivinpaperi (Ø 20 - 22 cm) irtopohjavuoan pohjan ja reunan väliin.
Sekoita sulatettu voi ja murennetut keksit. Taputtele seos kevyesti vuoan pohjalle.
Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen.
Vaahdota kerma. Sekoita toisessa kulhossa samalla vatkaimella tuorejuusto ja rouhitut Daim-patukat.
Kuumenna ½ dl maitoa kiehuvaksi. Valuta liivatteista vesi ja sulata ne kuumaan maitoon.
Lisää seos tuorejuustoon samalla vatkaimella sekoittaen.