Helppo mämmirahka
Herkullisesta maustetusta rahkasta ja mämmistä valmistuu pääsiäisen jälkiruoka tuossa tuokiossa. Pyöräytä rahka pesäksi lautaselle ja täytä se mämmillä. Lisää pääsiäsrakeita ja tuoretta minttua tai viimeistele mielimauillasi: pähkinöillä, marengeilla, kekseillä tai muilla suklaamakeisilla.
Ohje
- Pyöräytä rahka lusikalla pesäksi (reunat korkeammat kuin keskusta) lautaselle.
- Mausta/notkista mämmi halutessasi tilkkasella nestettä. Täytä rahkapesä mämmillä.
- Viimeistele suklaarakeilla ja mintulla.
Ainekset
2 annosta | |
1 prk (200g) | Valio maustettua mango-passio rahkaa |
1 pikari (100g) | mämmiä |
2 tl | Valio Hedelmätarha® omena-mango mehua tai sitruslikööriä |
30 g | suklaamunia pieniä, tai pääsiäisrakeita |
mintunlehtiä |