Tee kaksi pohjalevyä sarjatyönä, yksi kerrallaan (vatkainta ja kulhoa ei tarvitse pestä välillä). Vaahdota munat ja sokeri. Siivilöi joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista 225 asteessa noin 8 min. Kumoa jäähtymään sokeroidulle leivinpaperille.
Valmista täyte vaahdottamalla kerma. Lisää joukkoon rahka ja sokerit. Käytä puolet täytteeksi ja loput kuorrutukseen.
Leikkaa pohjat kahteen osaan, saat neljä suorakaidetta. Kostuta pohjalevyt. Kokoa kerrokset levittämällä pohjalle kerma-rahkaseosta ja viipaloituja mansikoita tai kokonaisia vadelmia (sokeroi halutessasi). Levitä loppu kermavaahto-rahkaseos kakun päälle ja reunoille.
Koristele marjoilla
Vinkki: Jos mahdollista, anna kakun vetäytyä jääkaapissa hetken aikaa ennen tarjoilua. Näin kostetus ja maut tasoittuvat.