Runsaasti makuja sisältävä kahden voileipäkakun yhdistelmä hurmaa isänpäivänä kaikki syöjät. Kakku on näyttävä, mutta silti helppo toteuttaa. Tästä riittää koko perheelle... ja vähän muillekin.
Ohje:
Leikkaa paahtoleivistä reunat pois.
Kasvistäyte
Poista tomaateista siemenet ja leikkaa kuutioiksi.
Hienonna sipulit, valutetut salaattijuustokuutiot ja oliivit.
Lisää kaikki tuorejuuston joukkoon.
Pekonitäyte
Paahda pekonit uunissa. Jäähdytä.
Hienonna pekonit ja kananmunat. Sekoita ne jogurtin joukkoon.
Kokoaminen
Ota kaksi pyöreää irtopohjakakkuvuokaa ø 22 cm ja ø 16 cm. Vuoraa pohjat leivinpaperilla.
Poista leivistä reunat ja muotoile ne kakkuvuokiin. Levitä molempien vuokien leipäkerroksien päälle kasvistäyte.
Asettele toiset leivät päälle ja levitä niille pekonitäyte.
Lisää lopuksi päälle vielä leipäkerros.
Peitä kelmulla ja anna vetäytyä kylmässä kevyen painon alla mielellään yön yli tai väh. 4 h.
Päälle
Yhdistä jogurtti ja tuorejuusto tasaiseksi massaksi. Kuorruta kakut päällystämällä reunat ja päällinen tuorejuusto-jogurttimassalla.