Valio Metsästäjän possupata ja vanilja-puolukkarahka

Valio Metsästäjän possupata ja vanilja-puolukkarahka

Täyteläinen possupata Valion tapaan on maukasta viikonloppuruokaa, jolloin on aikaa nautiskella hyvästä ruoasta ajan kanssa. Tarjoa pataa yhdessä riisin kanssa. Jälkiruokana toimii helppo rahka, jossa kirpsakat puolukat saavat makeutta vaniljarahkasta.


Ohje Metsästäjän possupataan: 

  • Poista fileestä kalvot ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Kuumenna Oivariini ja ruskista lihasuikaleet. Siirrä lihasuikaleet hetkeksi sivuun pannulta.
  • Hienonna sipuli ja viipaloi herkkusienet. Ruskista ne pannulla Oivariini rasvassa.
  • Lisää pannulle ruskistetut lihasuikaleet ja vehnäjauhot. Sekoita. Lisää joukkoon ruokakerma, tuorejuusto sekä tarvittaessa loraus vettä.
  • Hauduta kypsäksi n. 15 min.
  • Tarjoa lisäkkeenä riisiä.

Ohje Vanilja-puolukkarahkaan: 

  • Soseuta marjat. Mausta sokerilla.
  • Vaahdota kerma. Sekoita ainekset. Tarkista maku.
  • Tarjoa jälkiruokana.


HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä

Ainekset Metsästäjän possupataan

400g porsaan ulkofileetä
1 sipuli
200g tuoreita herkkusieniä
  Valio Oivariini® juoksevaa
1rkl vehnäjauhoja
2dl Valio ruokakermaa
½rasiaa (à200g) Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoa
½tl suolaa
  valkopippuria myllystä
n. ½dl vettä

Ainekset Vanilja-puolukkarahkaan

3dl puolukoita
½dl sokeria
1prk (2dl) Valio Eila® vispikermaa
1prk (200g) Valio maustettua rahkaa vanilja

 

 

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä