Valio Peltimakaronilaatikko

Valio peltimakaronilaatikko

Tapellaanko teillä, kuka saa eniten makaronilaatikon rapeaa kuorta? Pelitimakaronilaatikko on vastaus ongelmaan. Laakealla pellillä paistettuna makaronilaatikkoon saa enemmän rapeaa paistopintaa ja mukavana lisäyllätyksenä laatikko valmistuu nopeammin.


Ohje

  • Keitä makaronit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada lävikköön. Huuhtele juoksevalla vedellä.
  • Ruskista jauheliha tai jauhis Oivariini rasvassa. Lisää hienonnettu sipuli. Paista kunnes sipuli pehmiää. Lisää mausteet.
  • Yhdistä valutetut makaronit ja jauhelihaseos, kaada leivinpaperille uunipellille.
  • Sekoita munat ja maito. Kaada pellille.
  • Paista uunin keskiosassa 225asteessa n. 20min.
  • Tarjoa peltimakaronilaatikko salaatin ja ketsupin kanssa.

    Vinkki!
    Valuta makaronilaatikon pinnalle Valio Koskenlaskija® Ruokaa. Näin saat erityisen maukkaan ja mehevän makaronilaatikon.
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä

Ainekset

400g

Sarvimakaronia

1pkt Valio MiFU® jauhista tai naudan jauhelihaa
1rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 Iso sipuli
1/2tl Suolaa
1/2tl Pippurisekoitusta
2 Kananmunaa
5dl Valio maitoa
Kokeile lisäksi
1prk Valio Koskenlaskija® Ruoka& Dippi

 

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä