The store will not work correctly when cookies are disabled.
JavaScript seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.
Skip to Content
Etusivu
Valio Peltimakaronilaatikko
VIDEO
Valio peltimakaronilaatikko
Tapellaanko teillä, kuka saa eniten makaronilaatikon rapeaa kuorta? Pelitimakaronilaatikko on vastaus ongelmaan. Laakealla pellillä paistettuna makaronilaatikkoon saa enemmän rapeaa paistopintaa ja mukavana lisäyllätyksenä laatikko valmistuu nopeammin.
Ohje
Keitä makaronit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada lävikköön. Huuhtele juoksevalla vedellä.
Ruskista jauheliha tai jauhis Oivariini rasvassa. Lisää hienonnettu sipuli. Paista kunnes sipuli pehmiää. Lisää mausteet.
Yhdistä valutetut makaronit ja jauhelihaseos, kaada leivinpaperille uunipellille.
Sekoita munat ja maito. Kaada pellille.
Paista uunin keskiosassa 225asteessa n. 20min.
Tarjoa peltimakaronilaatikko salaatin ja ketsupin kanssa.
Vinkki!
Valuta makaronilaatikon pinnalle Valio Koskenlaskija® Ruokaa. Näin saat erityisen maukkaan ja mehevän makaronilaatikon.
Ainekset
400g
Sarvimakaronia
1pkt
Valio MiFU® jauhista tai naudan jauhelihaa
1rkl
Valio Oivariini® juoksevaa
1
Iso sipuli
1/2tl
Suolaa
1/2tl
Pippurisekoitusta
2
Kananmunaa
5dl
Valio maitoa
Kokeile lisäksi
1prk
Valio Koskenlaskija® Ruoka& Dippi