Valio peruna-kukkakaali tikka masala

Valio peruna-kukkakaali tikka masala

Tikka masalan tekeminen onnistuu jokaiselta myös kotona. Ihastu vegaaniseen tikka masalaan. Helppo ja terveellinen resepti arkeen!

Ohje

  • Ruskista Nyhtökaura korkeareunaisessa paistinpannussa öljyssä. Siirrä lautaselle sivuun odottamaan.
  • Kuullota hienonnetut sipuli, valkosipuli ja inkivääri öljyssä pannussa. Lisää paloitellut perunat ja kukkakaali ja jatka paistamista 3 - 4 min.
  • Lisää tomaattimurska, kookosmaito, hienonnettu chili, tikka masala -maustetahna, paprikajauhe ja suola. Anna hautua kannen alla keskilämmöllä, kunnes perunat ovat kypsiä.
  • Lisää Nyhtökaura ja anna hautua vielä muutama min niin, että Nyhtökaura ehtii imeä kastiketta itseensä.
  • Koristele tuoreella korianterilla ja inkiväärillä. Viimeistele limehulla.
  • Tarjoile villiriisin kanssa tai sellaisenaan.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä

Ainekset

3 annosta
1 pkt Gold&Green® Nyhtökaura® Maustamatonta
1 kpl Pieni kukkakaali paloiteltuna
400 g Perunaa paloiteltuna
500 g Tomaattimurskaa
4 rkl Tikka masala -maustetahnaa
3 rkl Paprikajauhetta
2 rkl Tuoretta inkivääriä hienonnettuna
1 rkl Valkosipulia hienonnettuna
1 kpl Sipuli hienonnettuna
3 dl Kookosmaitoa
1 kpl Punainen chilipalko
1/2 tl Suolaa
  Tuoretta korianteria
  Öljyä paistamiseen

 

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä