Valio puolukkapannacotta

Valio puolukkapannacotta

Valkosuklaan ja puolukan makuyhdistelmä on vastustamaton! Pannacotta on ihanan helppo jälkiruoka, jonka voit tehdä etukäteen valmiiksi odottamaan tarjoiluhetkeä.


Ohje

  • Liota liivatteet.
  • Mittaa kerma kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Siirrä kattila pois liedeltä ja paloittele suklaa kattilaan. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut.
  • Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi ja liuota liivatteet kuumaan kermaseokseen. Sekoita joukkoon puolukkakeitto.
  • Jaa seos tarjoiluastioihin. Siirrä jääkaappiin jähmettymään vähintään 4 tunniksi tai yön yli.
  • Valuta annosten pinnalle puolukkakeittoa. Koristele halutessasi puolukoilla.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä

Ainekset

6 annosta
2 Liivatelehteä
3,3dl Valio Keittiön kuohukermaa laktoositon
100g Valkosuklaata
2dl Valio puolukkakeittoa
PINNALLE
2dl Valio puolukkakeittoa
   Puolukoita

 

 

 

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä