Raikas ja kesäinen moctail parhaimmillaan. Voit tuunata juomaa omalla suosikkioluella joka voi olla niin alkoholitonta kuin alkoholillistakin. Makuvariantteja on loputtomasti.
Mittaa pitkään lasiin kylmä Hedelmätarha mehu ja sokeri. Sekoita jotta sokeri liukenee kunnolla.
Raikas ja nopeatekoinen booli tarjotaan jääkylmänä juhlajuomana tai kesäpäivän virkistäjänä. Yrttisitrusjää paitsi viilentää, tuo se booliin myös kauneutta ja makua sulaessaan. Valmista alkoholittomana tai sen kera.
Valmista jääpalat hyvissä ajoin ennen tarjoilua, mielellään edellisenä päivänä.
Ota neljä 1,5-2dl:n kokoista rasiaa tai muovimukia.
Leikkaa hyvin pesty limetti viipaleiksi tai pieniksi lohkoiksi. Riivi yrteistä lehdet. Lisää pakastusrasioihin.
Yhdistä mehu ja vesi. Kaada astioihin
Sulje rasiat kannella tai peitä mukit kelmulla. Pakasta vähintään 6h tai seuraavaan päivään.
Tarjoilupäivänä yhdistä mehu ja limonadi (sekä halutessasi vodka) boolimaljassa tai kannussa. Lisää jääpalat
Puolukkamojito
Klassinen Mojito mocktail on tuunattu raikkaalla luomupuolukalla. Tällä juomalla saat hymyn huulille. Juoma on helppo valmistaa suoraan tarjoilulasiin.
Mittaa pitkään lasiin sokeri, limemehu ja minttu
Sekoita juomaa reilusti, jotta sokeri liukenee ja mintusta irtoaa makua.
Mittaa mehu mukaan ja täytä lasi jäillä.
Lisää hieman kivennäisvettä ja koristele tuoreella mintulla.
Alkoholilliseen versioon: Lisää juoman sekaan 3cl vaaleaa rommia.
Ainekset
SITRUS SHANDY
20cl
Valio Hedelmätarha® kolme sitrushedelmää täysmehua