Superjuustohampurilainen
Kun tekee mieli jotain enemmän, on tämä hampurilainen silloin oikea vaihtoehto. Superjuustohampurilasessa on keskitytty olennaiseen eli pihviin ja juustoon. Mausteena toimivat savuinen bbq-kastike, savujuusto, pekoni ja suolakurkku.Ohje
- Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla. Jaa liha neljään osaan ja painele pihveiksi. Paista kuumalla pannulla molemmin puolin kypsiksi. Kääntämisen jälkeen laita päälle juustoviipaleet, anna sulaa loppupaiston ajan.
- Paahda sämpylät ja pekonit pannulla tai 225 asteisessa uunissa. Sämpylät paahtuvat pekoneita nopeammin.
- Kokoa hampurilaiset: Laita pohjalle bbq-kastiketta, suolakurkkua ja sipulia. Kerrostele sitten päälle pihvit, pekonit ja savujuustoviipaleet. Lusikoi päällimmäisten pihvien päälle Koskenlaskija Ruoka. Nosta kannet päälle.
- Tarjoile ranskalaisten ja virvoitusjuoman kanssa.
Ainekset kahteen hampurilaiseen
PIHVIT | |
400 g | Naudan jauhelihaa |
0,75 tl | Suolaa |
Mustapippuria | |
4 kpl | Valio Koskenlaskija® cheddar viipaletta |
SÄMPYLÄT JA MUUT TÄYTTEET |
|
2 kpl | Hampurilaissämpylää |
8 viip. | Amerikanpekonia |
3 rkl | Barbeque-kastiketta |
50 g | Suolakurkkua viipaleina |
1 kpl | Sipuli viipaleina |
12 kpl | Valio Oltermanni® Savu Monterey Jack viipaletta |
250 g | Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar |