Herkullisen brunssin voi rakentaa texmex-makujen ympärille. Juustokakun pohja valmistetaan nachoista, joten kakku on gluteeniton ja kätkee sisälleen kattauksen peruselementit: lihan tai broilerin ja paistetut kasvikset. Kakun koristeisssa komeilee kylmät kasvikset, nachot sekä juustodippi.
Ohje
Pingota leivinpaperi irtopohjaisen kakkuvuoan (Ø 23 cm) pohjan ja reunojen väliin. Älä leikkaa ylimääräisiä reunoja pois, jotta pohjasta mahdollisesti irtoava rasva ei valu uunin pohjalle.
Murenna nachot, sekoita sulatetun voin kanssa. Levitä seos vuoan pohjalle ja reunoille.
Ruskista jauheliha. Lisää joukkoon viipaloitu paprika ja sipuli. Kuullota hetki. Kaada seos piirakkapohjalle.
Sekoita tuorejuusto, crème fraîche, maito ja munat. Lisää seos vuokaan.
Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 35 min.
Lisää pinnalle avokadoa, tomaatin puolikkaita, salaattia ja korianteria. Kuumenna Koskenlaskija halutessasi ja dippaile nachoja siihen.