valio texmexjuustokakku

Valio texmexjuustokakku

Herkullisen brunssin voi rakentaa texmex-makujen ympärille. Juustokakun pohja valmistetaan nachoista, joten kakku on gluteeniton ja kätkee sisälleen kattauksen peruselementit: lihan tai broilerin ja paistetut kasvikset. Kakun koristeisssa komeilee kylmät kasvikset, nachot sekä juustodippi.


Ohje

  • Pingota leivinpaperi irtopohjaisen kakkuvuoan (Ø 23 cm) pohjan ja reunojen väliin. Älä leikkaa ylimääräisiä reunoja pois, jotta pohjasta mahdollisesti irtoava rasva ei valu uunin pohjalle.
  • Murenna nachot, sekoita sulatetun voin kanssa. Levitä seos vuoan pohjalle ja reunoille.
  • Ruskista jauheliha. Lisää joukkoon viipaloitu paprika ja sipuli. Kuullota hetki. Kaada seos piirakkapohjalle.
  • Sekoita tuorejuusto, crème fraîche, maito ja munat. Lisää seos vuokaan.
  • Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 35 min.
  • Lisää pinnalle avokadoa, tomaatin puolikkaita, salaattia ja korianteria. Kuumenna Koskenlaskija halutessasi ja dippaile nachoja siihen.
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä

Ainekset

10 annosta
POHJA
275g Nacho chipsejä
100g Valio voita
TÄYTE
400g Jauhelihaa
2kpl Eriväristä paprikaa
1kpl Sipuli
400g Valio Viola® paprika-chili tuorejuustoa
150g Valio crème fraîchea
½dl Valio kevytmaitoa
3kpl Kananmunaa
KORISTELUUN JA TARJOILUUN
1kpl Avokado
100g Kirsikkatomaatteja
50g Jääsalaattia
 

Tuoretta korianteria

250g Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chili
225g Nacho chipsejä

 

 

 

Kokeile myös

 

Valio Mökkikakku

Lue
 

Atria Kassleria ja grillattua kurkkua

Lue
 

Arla grillattu perunasalaatti

Lue
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä