The store will not work correctly when cookies are disabled.
Skip to Content
- Sulata voi kattilassa ja lisää jauhot. Lisää liemi vähitellen ja mausta suolalla, paprikajauheella ja valkoviinillä. Keitä noin 10 minuuttia.
- Vatkaa kulhossa keltuaiset ja kerma. Kaada keitto vähitellen kulhoon ja vatkaa koko ajan.
- Lisää juustoraaste.
- Tarjoa mausteyrttien ja vaalean leivän, esimerkiksi patongin kanssa.
-Henkilöä+
Ainekset
5 rkl |
voita |
6 rkl |
vehnäjauhoja |
1 ½ l |
lihalientä |
|
suolaa |
|
paprikajauhetta |
3 rkl |
kuivaa valkoviiniä |
2 |
keltuaista |
1 ½ dl |
Juustoportin kuohukermaa |
2 dl |
Juustoportin Viinitarhurin juustoa raastettuna |
|
|
Halutessasi lisää silputtuja yrttejä mausteeksi esim. persiljaa ja kirveliä. |