Perinteinen kotikalja valmistetaan sekoittamalla uute lämpimään veteen (+40 - +42 °C). Lisätään sokeri ja sekoitetaan hyvin. Kuivahiiva ripotellaan nesteen pinnalle ja peitetään kevyesti. Annetaan käydä vuorokauden ajan huoneenlämmössä. Käynyt kotikalja pullotetaan ja korkit suljetaan hyvin. Kotikalja säilytetään viileässä. Käyminen pysähtyy alle +5 C lämpötilassa. Valmista nautittavaksi seuraavana päivänä. Laihian Mallas Oy on suomalainen perheyritys, joka hankkii suuren osan käyttämästään viljaraaka-aineesta lähiympäristöstä.
Perinteinen kotikalja valmistetaan sekoittamalla uute lämpimään veteen (+40 - +42 °C). Lisätään sokeri ja sekoitetaan hyvin. Kuivahiiva ripotellaan nesteen pinnalle ja peitetään kevyesti. Annetaan käydä vuorokauden ajan huoneenlämmössä. Käynyt kotikalja pullotetaan ja korkit suljetaan hyvin. Kotikalja säilytetään viileässä. Käyminen pysähtyy alle +5 C lämpötilassa. Valmista nautittavaksi seuraavana päivänä. Laihian Mallas Oy on suomalainen perheyritys, joka hankkii suuren osan käyttämästään viljaraaka-aineesta lähiympäristöstä.
Perinteinen kotikalja valmistetaan sekoittamalla uute lämpimään veteen (+40 - +42 °C). Lisätään sokeri ja sekoitetaan hyvin. Kuivahiiva ripotellaan nesteen pinnalle ja peitetään kevyesti. Annetaan käydä vuorokauden ajan huoneenlämmössä. Käynyt kotikalja pullotetaan ja korkit suljetaan hyvin. Kotikalja säilytetään viileässä. Käyminen pysähtyy alle +5 C lämpötilassa. Valmista nautittavaksi seuraavana päivänä. Laihian Mallas Oy on suomalainen perheyritys, joka hankkii suuren osan käyttämästään viljaraaka-aineesta lähiympäristöstä.
(ilmoitetut arvot per 100g/100ml)
Energiasisältö noin 90 kJ
Suola noin 0 g
Ravintokuitua noin 1 g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja noin 0 g
Rasvaa noin 0 g
Proteiinia noin 0 g
Hiilihydraattia, josta sokereita, yksikkö tuntematon noin 1.9 g
Hiilihydraattia noin 3.4 g
NA noin 0 g
Saatavuustilanne myymälöissä voi vaihdella nopeastikin. Tarkka saatavuus pystytään todentamaan vain paikan päällä. Ale-hintaisia tuotteita ei ole mahdollista varata.