Laadukkaat Hackman aterimet kuuluvat perinteisesti suomalaiseen kattaukseen. Hackmanin tuotteissa pohjoismainen tunnelma yhdistyy selkeään, käytännölliseen muotoiluun. Hackmanin ruokailuvälineet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ne sopivat niin juhlaan kuin arkeen.
Mistä {{getFormattedData(product, 'prices.min_price_formatted')}} {{getFormattedData(product, 'prices.minimal_price_formatted')}}
Päättyen {{getFormattedData(product, 'prices.max_price_formatted')}} Normaali hinta {{getFormattedData(product, 'prices.maximal_price_formatted')}}
Hackmanin aterimia; lusikoita, veitsiä ja haarukoita, on ollut suomalaisissa kodeissa jo lähes 150 vuoden ajan. Hackmanin tarina ulottuu 1790-luvulle saakka, jolloin Bremenistä lähtenyt Johan Hackman perusti Viipuriin oman kauppahuoneen. Suomeen Hackman saapui 1800-luvun alussa ja aterintuotanto alkoi vuonna 1876 Viipurin naapurialueella. Tuotanto siirrettiin Sorsakoskelle 1890-luvun alussa. Suurin osa Hackmanin astioista valmistetaan edelleen Sorsakosken keittiöastiatehtaalla Leppävirralla.
1900-luvun alkupuolella Hackman alkoi tehdä yhdestä kappaleesta taottavia aterimia. 1920-luvulla markkinoille tuli ruostumaton teräs, joka mullisti koko aterinteollisuuden.
Perinteisten Hackmanin aterimien rinnalle tuli 1950-luvulla kahvipannuja, kattiloita sekä muita keittiötarvikkeita.
Hackman Oyj oli pörssiyhtiö, joka myytiin vuonna 2004 italialaisen yrityksen omistukseen. Hackman kuuluu nykyään Fiskars Groupin alle ja on edelleen pohjoismainen johtava aterinasiantuntija. Hackman on luotettava ja arvostettu brändi, joka on vuonna 2016 äänestetty kymmenenneksi arvostetuimmaksi tuotemerkiksi taloustutkimuksen vuosittain tehtävässä Brändien arvostus -tutkimuksessa.
Hackmanin tuotteiden suunnittelun lähtökohtana on kestävyys ja tarkoituksenmukaisuus, muotoilua unohtamatta. Tuotteiden inspiraatio syntyy rakkaudesta ruokaan.
Hackmanin aterimet kuuluvat klassiseen kattaukseen ja sopivat muotoilultaan jokaiseen käteen. Aterimet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ovat kiiltäviä tai mattaharjattuja. Suosituimpia Hackmanin aterinsarjoja ovat Savonia ja Carelia.
1. Huuhtele aterimista heti käytön jälkeen ruoan tähteet ja pese ne mahdollisimman pian.
2. Konepesussa lajittele aterimet riittävän väljästi, että ne puhdistuvat kunnolla.
3. Avaa koneen luukku heti, kun ohjelma on päättynyt, jotta aterimet eivät jää seisomaan kosteaan ilmaan.
4. Älä jätä aterimia pitkäksi aikaa likoamaan.
- Kiehauta vettä ja lisää veteen 1 dl pyykinpesujauhetta. Keitä aterimia noin 15 minuuttia ja huuhtele.
- Erityisen vaikeisiin tahroihin kannattaa kokeilla aterinten kiehauttamista etikkavedessä. Veteen voi käyttää 1 dl etikkaa ja 1 litraa vettä.